Besøg Byggeri & Teknik på Landsskuet i Herning 5 – 7 juli

Besøg Byggeri & Teknik på Landsskuet i Herning 5 – 7 juli

 

Program for Landsskue 2018 i Herning

Vi glæder os rigtig meget til Landsskuet som plejer at være en helt fantastisk dag med masser af god stemning og glade besøgende. Vi ønsker det skal være en dag for både store og små, så programmet rummer alt fra Gurli Gris og til den faglige snak sammen med vores dygtige rådgivere og konsulenter.

Gratis idémøde til boligbyggeri fredag og lørdag
Hvis du går med tanker om at bygge en ny bolig, har du mulighed for at komme forbi standen fredag og lørdag mellem 11 og 15. Hvis du har nogle grove skitsetegninger over dine idéer, må du gerne tage dem med på dagen så vi er lidt mere sikre på hvad du gerne vil have. Er du ikke nået længere i processen end at du blot tænker på at bygge, er det heller ikke noget problem. Vi har spidset blyanten og sidder klar til at visualisere hvordan din bolig kunne komme til at se ud.

OBS! Hvis du vil være sikker på at få et møde med os, så skriv eller ring allerede nu og book en tid.

Hør om mulighederne for tilskud
Dansk landbrug har mange forskellige tilskudsordninger som kan være svære at gennemskue, hvis man ikke arbejder med det dagligt. I 2018 bliver der blandt andet åbnet op for tilskud til:

  • Moderniseringsordningen (kvæg) – Åbner d. 16. aug. til d. 13. dec. 2018
  • Miljøteknologi (fjerkræ, gartneri og planteavl) – Åbner d. 3. aug. til d. 2. okt. 2018
  • Løsgående søer i farestald – Åbnet d. 15. jun. til 30. aug. 2018

 

På Landsskuet vil vi være klar til at fortælle mere om tilskuddene, og ikke mindst gøre dig klogere på hvad du skal gøre for at komme i betragtning til dem.

Læs mere om tilskudsordningerne her.

Gurli Gris er i gavehumør
Vi opfordrer alle børn til at komme og være med til at fejre landbruget sammen med os på Landsskuet.

I den forbindelse har du og dine børn mulighed for at komme ind forbi telte hos Byggeri & Teknik og få taget et billede som en af de populære figurer Gurli og Gustav Gris. Der er slik til alle børn som vil lege med, men du deltager også i en konkurrence om en biograftur med popcorn, billetter og drikkevarer for 4 personer.

Læs mere om tilskudsordningerne her.

Sådan finder du os

Du finder os ved at fortsætte 100m ligefrem for hovedindgangen på modsatte hjørne af hal Q.

Kom forbi og få en snak med Byggeri & Tekniks rådgiver til en kop kaffe og en snak om hvordan vi kan hjælpe dig med. Vi glæder os rigtig meget til at se dig til en festlig dag på Landsskuet 2018 i Herning