Projektmedarbejder med lyst til staldbesøg.

Byggeri & Teknik I/S har sammen med nogle eksterne partnere vundet en stor rådgivningsopgave på biogas og gyllehåndtering fra svineproduktionen.

Den del af rådgivningsopgaven, som Byggeri & Teknik skal udføre, omfatter besøg på mellem 300-400 svineejendomme, der leverer gylle til de fælles biogasanlæg.

Vi søger derfor en udførende medarbejder, som sammen med vores projektleder på opgaven, kan gennemføre de mange besøg. Projektet løber fra nu og frem til den 1-10-2020, hvorfor stillingen også er tidsbegrænset til samme periode. For den rigtige profil kan der eventuelt blive tale om fastansættelse efterfølgende.

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, så kan vi tilbyde en nyoprettet stilling i et spændende og meget omfattende rådgivningsprojekt, som kort fortalt handler om at få mere biogas ud af gyllen.

Vi forventer at du:

  • Har den nødvendige faglige baggrund indenfor landbrug og gerne erfaring indenfor praktisk svinebrug.
  • Har en landmandsuddannelse, som min. faglært landmand eller en teknologuddannelse
  • Er kvalitetsbevidst og disciplineret i alle faser
  • Arbejder struktureret og effektivt
  • Er selvkørende og har en fleksibel indstilling til arbejdstid
  • Ikke er bange for at lugte af gris.

Vores kontor ligger i et stort kontorfælleskab med bla. SAGRO og Geopartner i Birk, Herning. Projektet foregår i hele landet og der vil derfor være perioder med opgaver på Sjælland, Fyn og Bornholm, hvor man ikke er hjemme hver aften.

Der tilbydes en tidsbegrænset projektstilling i en organisation med en flad struktur, en uformel omgangstone og hvor der i høj grad arbejdes med frihed under ansvar.

Tiltrædelse snarest og senest 01.10.18. Samtaler med relevante kandidater afholdes løbende. Der tilbydes løn efter kvalifikationer og erfaring, pension samt flere personalegoder.

Spørgsmål vedr. stillingens indhold kan stilles til Direktør Flemming Hedegaard, Byggeri & Teknik på mobil 20252865 eller mail fh@byggeri-teknik.dk