Byggeri & Teknik I/S styrkes af udvidet ejerkreds

SAGRO træder ind som medejer, og ejerkredsen bag

Byggeri & Teknik øges med 2.000 medlemmer.

SAGRO indtræder i ejerkredsen bag Byggeri & Teknik I/S med tilbagevirkende kraft fra 1.1.2018. Derved styrkes ejerkredsen betragteligt og omfatter nu tæt ved 5.000 medlemmer. Det er 2.000 medlemmer flere end tidligere.

Den nye ejerkreds

SAGRO bliver dermed medejer sammen med vestjysk, Fjordland og Djursland Landboforening. Siden SAGROs fusion i juni 2016 har vi arbejdet på denne løsning, siger formand for Byggeri & Teknik I/S, Kristian Gade.

Udvidelsen sikrer at medlemmer i både den nuværende og den nye ejerkreds, har adgang til specialkompetencer på bygge‐ og teknikområdet.

Stærkt resultat og udvikling

Byggeri & Teknik I/S kom ud med det bedste regnskabsresultat nogensinde i 2017, og der ligger en ambitiøs udviklingsplan for virksomheden frem mod 2022. Væksten skal hovedsageligt foregå organisk ved at udvide allerede eksisterende rådgivningsområder og ved at sætte yderligere fokus på privatboligmarkedet.

Det er landbrugsbyggeri og teknik, der danner grundlaget for virksomheden. Hertil kommer, at en dygtig og meget erfaren medarbejderstab udnytter de samlede kompetencer til at løse mange forskelligartede opgaver for landmænd og private bygherrer.

Det omfatter blandt andet ‐ skadesopgørelser, boliger, vindmøllevisualiseringer, maskinanalyser, ADR‐kurser og Gyllebeholderkontroller, for blot at nævne nogle
områder.

Større krav

Kunderne stiller stadig større krav til rådgivning, ligesom bygherrerådgivning ved totalentrepriser fortsat bliver mere almindelig, siger direktør i Byggeri & Teknik I/S, Flemming Hedegaard, som er meget glad for den nye, større og mere direkte ejerkreds.

Vi står nu meget stærkt i markedet med en bred kreds af ejere samt vore gode faste samarbejdspartnere i LandboSyd og LHN.

‐ Vores rådgivning skaber stor værdi for vores kunder, fordi vi oftest opnår store besparelser på byggerierne ved at projektere dem og sende dem i udbud, hvorved der tit er 15 -20 % i prisforskel, siger Flemming Hedegaard.

Evt. spørgsmål til:

Direktør Flemming Hedegaard 2025‐2865 fh@byggeri‐teknik.dk
Formand Kristian Gade 6176‐8400 kgadehsl@gmail.com

Direktør i SAGRO Torben Jensen giver hånd til direktør Flemming Hedegaard i Byggeri & Teknik I/S. Sammen  ser de store perspektiver i den nye ejer struktur bag Byggeri & Teknik I/S, hvor SAGRO nu er indtrådt som  fuld medejer.

Bestyrelsen består af 6 personer valgt i ejerkredsen. SAGRO repræsenteres i bestyrelsen af den nyvalgte  Niels Laursen, som afløser det tidligere bestyrelsesmedlem Sven Agergaard, samt af Kristian Gade (som  formand) og direktør i SAGRO Bjarke Poulsen. For Djursland Landboforening er Hans Gæmelke valgt, for  vestjysk, direktør Jens Møller Nielsen (mangler desværre på billedet, da han var syg) og endelig for Lemvig  Landboforening, direktør Henrik Damgren.