Skitseforslag – Undgå fejlplaceringer og dårlige investeringer

Skitsen skal afklare den daglige logistik og rutiner, samt være grundlag for et prisoverslag. Det er her alle de store valg skal træffes og det er en vigtig fase, da der er mange spørgsmål og indretningsmuligheder der skal afprøves.

Det er også her den fremtidige strategi skal tænkes ind i projektet, så man ikke får opført noget der senere viser sig at være en fejlplacering eller -investering. Det er altså her grundlaget for dit fremtidige produktionsanlæg lægges.
Som bygherre er det vigtigt at have overblik over hvordan byggeriet skal udføres. Ved at have et godt overblik fra starten, undgår du at skulle lave om senere i forløbet, hvilket kan betyde at byggeriets omkostninger minimeres.

Visualisering

Vil du gerne kunne se hvordan dit staldbyggeri kommer til at se ud i landskabet?

Ønsker du at vide hvilken effekt dit staldbyggeri har på dine omgivelser?

Det er netop dette en visualisering kan hjælpe dug med, og ofte er det et krav i forbindelse med myndighedsbehandlingen fra kommunen. Du kan læse meget mere om visualisering af byggeri her.

Kontakt osRasmus Kjelsmark Nielsen

Bygningsrådgiver kvægstalde, mekanisering, indretning af kvægstalde, tilskud til kvægproduktion, gyllealarmer og barriere

Mobil: 30 57 24 16
Emailrkn@byggeri-teknik.dk

Peter Skogmann Kristiansen

Bygningsrådgiver, indretning af kvægstalde, mekanisering, skadesopgørelser,  tilskud til kvægproduktion

Mobil: 20 47 47 84
Emailpsk@byggeri-teknik.dk