Byggeri & Teknik sponsorerer

I Byggeri & Teknik påtager vi os gerne et socialt ansvar. Derfor støtter vi også forskellige organisationer, som har til formål at hjælpe andre.

Læs mere om hvem vi sponsorerer nedenfor.


Kilde: Team Rynkeby 

Danske Hospitalsklovne

De danske hospitalsklovne støtter indlagte børn og deres familier
De er en tryg hånd at holde i, når livet på hospitalet gør ondt.

Danske Hospitalsklovne arbejder for at styrke indlagte børns livsglæde og livsmod, så de bedre kan stå sygdomsforløbet igennem. Vi møder og anerkender barnet der, hvor det er. I angsten, i glæden, i kedsomheden.

Læs mere om Danske Hospitalsklovne her.

Danske Hospitalsklovne Sponsor 2023

Team Rynkeby

Vi har indgået en sponsoraftale med velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby, der cykler til Paris til fordel for børn med kritisk sygdom.

Størstedelen af de indsamlede midler går til livsvigtig forskning.

I Byggeri & Teknik har vi valgt et guld sponsorat, hvilket betyder, at vi støtter indsamlingen i Danmark med mindst 20.000 kr.

Læs mere om Team Rynkeby her.

Team rynkeby
Team rynkeby

Fodboldtrøje Fredag

I år trækker Byggeri & Teknik i fodboldtrøjer, for at støtte op om FodboldtrøjeFredag.

Børn og kræft er to ord, som er uforenelige, men på trods af det får ét barn i Danmark konstateret kræft hver anden dag. Det svarer til cirka 200 børn, som årligt må kæmpe sig gennem langvarig og intensiv behandling. Og det sætter ar – ikke bare på kroppen – men også på sjælen. For hele familien. Og selvom det måske lyder simpelt, så kan fællesskabet faktisk gøre en forskel, når livet ramler.

Og netop fodbolden har et fællesskab, der er langt større og stærkere end legen med den lille runde bold. Derfor er det dét fællesskab, vi kalder til samling i kampen mod børnekræft.

Når du trækker i trøjen på #FodboldtrøjeFredag er du med til at støtte kræftramte børn og deres familier gennem den måske sværeste tid i deres liv. Og hvad enten du tryller på banen, støtter op på lægterne eller følger med hjemmefra, så har vi brug for din hjælp til at samle familie, venner, kollegaer og holdkammerater til #FodboldtrøjeFredag den 1. marts 2024 i den gode sags tjeneste.

Kilde: fodboldtroejefredag.dk 

Læs mere om FodboldtrøjeFredag her. 

Fodboldtrøje fredag

Familier med kræftramte børn

Familier med kræftramte børn hjælper børn, unge og deres familier, så alle kommer bedst muligt igennem en svær tid.

Gennem mentornetværk, hospitalsbesøg, psykologstøtte, socialrådgiver og aktiviteter skaber vi et fællesskab, så familien en stund kan få gode oplevelser sammen.

Læs mere om Familier med kræftramte børn her.

FMKB logo

    Kontakt os