Mangler du et ADR bevis?

- transport af farligt gods

ADR kursus

Et ADR bevis er nødvendig for at transportere farlig gods som dieselolie, gasflasker, kemi til vask og rengøring af stalde eller andre faremærkede produkter ad offentlig vej !

Hvis man transporterer faremærket gods som særskilt transport i bil ad offentlig vej og man ikke har et kursusbevis, kan det blive en ret så bekostelig affære at møde politiet !
Brug en halv dag på opgaven, deltag i et kursus og få det nødvendige bevis. Samtidig giver vi inspiration til hvordan man kan løse opgaven på praktisk vis.

Kurset, omhandler også surring af last, samt eftersyn af ildslukkere.

På kurset får man også svar på spørgsmål som:

  1. Må jeg hente plantekemi på foderstoffen ?
  2. Skal mine halmballer være surret fast til vognen ?
  3. Må senior på gården køre ud med dieselolie til os i marken ?
  4. Hvad må jeg uden ADR-kursusbevis, og hvilke opgaver kræver bevis ?

Kursusbeviset må maksimalt være 5 år, hvorefter man må deltage i et tilsvarende kursus på nyt.

ADR kursus i din virksomhed ?

Har du et antal medarbejdere, som skal have et ADR medarbejderkursus, kommer vi gerne ud og afholder kurset i Jeres virksomhed.
Dette har flere fordele: Kurset kan afholdes når det passer Jer, vi kan tage udgangspunk i Jeres konkrete opgaver, og medarbejderne sparer tidsforbrug til tøjskift og transport til et kursussted ude i byen. Ring og forhør.

ADR-medarbejderkursus som webinar

Har Jeres virksomhed brug for et ADR-medarbejderkursus imens det er umuligt at mødes fysisk,  kan vi afholde Jeres kursus som webinar. Herved kan du samt de øvrige deltagere fra virksomheden sidde trygt hjemme eller på arbejdspladsen og deltage i kurset. Et webinar foregår med hver deltager ved en PC.

Vi har allerede afholdt flere kurser på den måde. Ønsker du at vide mere om mulighederne og om hvad det kræver af Jer som virksomhed, så kontakt Gunnar Schmidt på 99 99 23 19.

Transportdokumenter og dokumenter vedr. eftersyn af beholder og ildslukkere

Materialer til fri download
Indenfor ADR kurser har vi samarbejde med Danske Maskinstationer & Entreprenører. De har en glimrende hjemmeside, som vi anbefaler at besøge. På linket kommer man frem til siden med ADR dokumenter, som frit kan downloades, her .

Faresedler kan købes her
Danske Maskinstationer & Entreprenører sælger også faresedler, sedler med UN-numre og andet krævet udstyr til brug ved ADR transport af farligt gods, her.

Coronarestriktioner

Vi overholder gældende retningslinjer vedr. Corona-restriktionerne. Det betyder, at vi kan have maksimalt 19 deltagere i vort kursuslokale, hvor vi har den krævede afstand imellem siddepladserne.

Planlagte ADR kurser

Pris for deltagelse: 800,- pr. deltager. ekskl. moms.
Inkl. kursusmaterialer, kursusbevis og let forplejning.

Der er i øjeblikket ingen planlagte ADR kurser.

Gunnar Schmidt

Energi og teknikrådgiver, Energirådgivning, Energieftersyn, Indengårdsteknik, Lagring og transport, ADR kurser

Mobil: 20 89 78 00
Emailgus@byggeri-teknik.dk

    Kontakt Mig