Udnyt konkurrencen og få det bedste og billigste byggeri!

Med en licitation sikrer vi os at du får:

 1. Gennemarbejdet projekt, med anvisning af gode og økonomiske løsninger
 2. Maksimal konkurrence – Alle byder på det samme indhold – materiale, kvalitet og udførelse
 3. Kvalitetsbeskrivelse, der kan følges til dørs – udgangspunkt for tillægs-/fradragspriser under byggeriet

Konkurrence betaler sig!

Projekteringsprisen er ikke højere end prisforskellen mellem billigste og næstbilligste entreprenør. Du vælger hvilke entreprenører, vi skal spørge, vi afklarer om de har tid og interesse i at byde på projektet og finder typisk en prisforskel på 10-25% mellem de bydende på helt samme projekt. Hvis du ikke udbyder det og opnår en gennemsnitspris i markedet vil vi erfaringsmæssigt kunne have skærpet konkurrencen svarende til 5 gange vort honorar. Det koster ikke ekstra at udbyde i fagentreprise i forhold til storentreprise, men du får afdækket, om der er en økonomisk gevinst ved at bygge i fagentreprise fremfor storentreprise. Så du kan vælge den mest fordelagtige løsning.

Licitation på byggeri

Udbud af råhusentreprise

BYGGERI & TEKNIK I/S sikrer, at projektet udbydes i fri konkurrence med en sådan detaljering, at priserne er fuldt sammenlignelige. Tilbuddene afgives på baggrund af hovedtidsplanen. Prisen er fast til og med aflevering. Materialet kan anvendes til byggeansøgning, udbud og byggeri.

Ydelsen omfatter

 1. Tegning og projektering.
 2. Tegningstryk – materialepris.
 3. Beskrivelse – råhus, sikkerhed og sundhed, AB18.
 4. Udbud, koordinering af budrunde, tilbudsåbning, tilbudsvurdering og kontrahering af storentreprise.

Udbud af inventar og mekanisering

Når det er tid til at investere i inventar, foderanlæg, ventilation og gødningshåndtering m.m. kan det være svært at danne sig et overblik over de forskellige udbydere på markedet og deres tilbud.

Hos BYGGERI & TEKNIK I/S tilbyder vi at udarbejde udbudsmateriale (skitser, teknik og funktionsbeskrivelser), assistere ved møder med de bydende leverandører og komme med en vurdering af tilbuddene, samt udarbejde kontrakten for dig. Således hjælper vi dig med at investere på den måde, som er mest fordelagtig for dig og dine interesser.

Udbud af El-entreprise

 1. Hvad kræver den nye stald af el, afbrydere, hovedtavle m.m.?
 2. Har du amp. nok indlagt til din ejendom ved udvidelse af produktionen?
 3. Hvordan sikrer man, at elektrikernes tilbud kan sammenlignes?
 4. Er huselektrikeren den bedste og billigste?

 

El og elektriske foranstaltninger er blevet en vigtig del af en landbrugsbygning og derfor er det vigtigt at sikre sig, at elinstallationerne i dine bygninger er velfungerende og i overensstemmelse med loven. Dette kan være et uoverskueligt projekt og faglig assistance er en nødvendighed. Hos BYGGERI & TEKNIK I/S hjælper vi dig med dit projekt, ved at koordinere arbejdet med nogle af vore gode samarbejdspartnere på området, som ikke laver andet end el-projektering. Vore samarbejdspartnere har om nogen den nødvendige viden, som sikrer den optimale og nødvendige kvalitet i el-projekteringen, der giver dig sikkerhed og sammenlignelige tilbud.

Byggeri & Teknik I/S har medvirket som bygherrerådgiver i forbindelse med udbud af EL og VVS entrepriser (Eksterne projekterende)

Areal, kvm

4950

3600

9187

2838

5428

26003

El‐entreprise
Forskel billigst ‐ næstbilligst, %

45

7

22

10

8

18

El‐entreprise
Forskel billigst ‐ dyrest, %

65

40

30

35

96

53

VVS‐entreprise
Forskel billigst ‐ næstbilligst, %

1

7

4

1

3

El‐entreprise
Forskel billigst ‐ dyrest, %

10

67

19

28

31

Brug for hjælp?

Udbud af VVS-enterprise

 1. Hvad kræver den nye stald af vandtilførsel, overbrusning, drikkekar, sanitet m.m.?
 2. Har du vand nok indlagt til din ejendom ved udvidelse af produktionen?
 3. Hvordan sikrer man at VVS tilbuddene kan sammenlignes?
 4. Er hus VVSéren den bedste og billigste?

 

VVS installationer er blevet en vigtig del af en landbrugsbygning, og derfor er, det vigtigt at sikre sig, at installationerne i dine bygninger er velfungerende, kan leve op til det aktuelle behov og er i overensstemmelse med loven. Her er faglig viden en nødvendighed.

Hos BYGGERI & TEKNIK I/S hjælper vi dig med dit projekt, ved at koordinere arbejdet med nogle af vore gode samarbejdspartnere på området, som ikke laver andet end VVS-projektering. Vore samarbejdspartnere har om nogen den nødvendige viden, som sikrer den optimale og nødvendige kvalitet i VVS-projekteringen, der giver dig sikkerhed og sammenlignelige tilbud.

  Kontakt os