Maskinstrategi

En gennemarbejdet maskinanalyse på baggrund af dine regnskabstal, vil give dig svar på mange spørgsmål og give dig et godt beslutningsgrundlag for fremtidens maskininvesteringer. Det er vigtigt, at maskinerne bliver set i et samlet perspektiv med resten af bedriften, så arbejdsmængden passer med arbejdsstyrken.

På et landbrug er det en fordel at have overblikket over, hvor meget hver enkelt maskine bruger af tid og ressourcer. Ofte kan viden om maskinens anvendelse og økonomi, bidrage til en mere fremtidsorienteret strategi. Det vigtigste, ved alle maskinopgaver er, at de skaber værdi på den ene eller den anden måde for dig på bedriften.

Det er selvfølgelig vigtigst, at de påvirker dit resultat i en positiv retning, men det kan også være mere indirekte ved bedre kvalitet i foder eller arbejdet. Det kan være værdi i forhold til sammenhæng mellem arbejdskraft og opgaver.

På baggrund af en maskinanalyse eller en anden kortlægning af bedriftens maskinomkostninger, er det tid til at lægge en strategi, som tager udgangspunkt i det, som analysen viste. Her kan en langsigtet plan være ideel, især i forbindelse med udvidelse af arealet eller omlægning af dyrkningsstrategi. Det er vigtigt før en større investering i nyt maskineri.

Hos BYGGERI & TEKNIK I/S tilbyder vi at udarbejde en maskinstrategi i et tværfagligt samarbejde med dig og dine øvrige rådgivere. Der udarbejdes en 3 eller en 5-års investeringsplan, hvor timeforbrug og omkostninger optimeres, således at din maskinpark bliver så effektiv og økonomisk fordelagtig, som muligt.

Brug for hjælp?