Maskinsamarbejde

Kravet til effektivitet bliver større og større. Kravene til kvalitet bliver større og større. Det stiller større og større krav til maskinerne og det gør dem dyrere og dyrere. Det gør det også langt mere attraktivt, at samarbejde med naboer, familie eller en maskinstation omkring en eller flere maskiner.

I et typisk maskinsamarbejde deles to eller flere landmænd om maskinerne. Det giver mulighed for at råde over flere maskiner med en mindre omkostning, samtidig med, at man kan hjælpes ad. Men det er vigtigt at have aftaler for brug og indbyrdes afregning på plads inden fællesskabet indgås, så man undgår ubehagelige tvister og overraskelser.

  1. Vil du spare penge ved at dele maskiner med en kollega, nabo, bror eller maskinstation?
  2. Men ved du ikke helt, hvordan I kan lave maskinsamarbejdet?
  3. Og har du svært ved at beregne, om det er fordelagtigt for Jer begge?

 

Hos BYGGERI & TEKNIK I/S tilbyder vi at beregne fordelene og udforme en kontrakt for dig og din nye samarbejdspartner. Vi ønsker at hjælpe Jer med opstarten, så der skabes et solidt fundament for Jeres maskinsamarbejde. Det er i starten de vigtige ting, skal aftales på plads, og det er her mange fejler, derfor kommer vores erfaring Jer til gode.

Vil du mere, som for eksempel udlicitere hele markdriften til en nabo eller en maskinstation, så tilbyder vi at lave et godt udbudsmateriale, som de forskellige parter kan afgive pris ud fra. Vi kan også hjælpe med at skrive kontrakten, som binder jer sammen i samarbejdet.

Vi tilbyder også at hjælpe med kontrakter eller udbud, hvis du ønsker at leje marken ud og købe foder til fast pris til dine husdyr. En øvelse, som er med til at risikominimere din ejendom, hvis det gøres rigtigt, og som frigiver fokus til husdyrproduktionen. Vi samarbejder med dine øvrige rådgivere om den bedste løsning for dig og dit landbrug.

Maskinsamarbejde

Brug for hjælp?