Staldbyggeri

Vi hjælper dit næste staldbyggeri på vej uanset type og størrelse. Klik på et af billederne og læse mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Byggeri & Teknik I/S sikrer dig faglig sparring omkring valg af placering, intern/ekstern logistik, indretning, funktionalitet og udviklingsstrategi. Vi ønsker at give dig de bedste forudsætninger for et gennemtænkt staldbyggeri uanset hvilken type stald du vil have bygget.

Hos Byggeri & Teknik I/S vægter vi tværfaglig sparring højt og opfordrer derfor at kundens miljø-, husdyrproduktions- og økonomirådgiver inddrages tidligt i processen, så dobbeltarbejde undgås.

Skitseforslag til landbrugsbyggeri og erhverv

Hvis du ønsker at få udarbejdet skitser til dit staldbyggeri, sidder vi klar til at hjælpe dig.  Skitsen er en af de vigtigste faser i projektet, da det netop er her, vi skal lægge en plan for indretning, placering og finde svar på mange andre afgørende spørgsmål som skal skabe overblik over dit byggeri.

Kort fortalt omfatter vores ydelse:

  1. Besøg med drøftelse af de strategiske overvejelser i forbindelse med byggeri
  2. Afklaring af behov og ønsker til indretning, funktion og logistik
  3. Udarbejdelse af skitseforslag (situationsplan & grundplan). Skitsen skal afklare de biologiske og arbejdsmæssige funktioner.

 

Klik her hvis du vil læse mere om hvad et skitseforslag hos Byggeri & Teknik omfatter. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller sende os en mail. Vores team sidder klar til at hjælpe dig og har masser af erfaring, som vil gavne dig i dit projekt, så du kan være sikker på, at du får netop det staldbyggeri som passer til dine behov.

Vi tilbyder også visualisering af projektet, så du med egne øjne kan se, hvordan det endelige byggeri kommer til at se ud. Samtidig med at være et godt redskab til dig som bygherre, kan visualisering af dit staldbyggeri også bruges i forbindelse med myndighedsbehandlingen. Vil du læse mere om visualisering og skitseforslag, kan du klikke her.

Læs håndbogen for arbejdsmiljø i bygge og anlæg her.

    Kontakt os