Svinestalde

Renovering, eller ny svinestald? Vi rådgiver inden for alle typer af staldbygninger

BYGGERI & TEKNIK I/S rådgiver inden for alle former for byggeri til svin. Vore rådgivere samarbejder med dig og DINE nuværende rådgivere om dit projekt. Vi skaber et tværfagligt miljø, der tager højde for alle aspekter i planlægnings-, bygge- og tilsynsfasen.

Vi har fagkyndig bygningsrådgivning inden for alle typer svinestalde inkl. renoveringer. Samtidig kan vi være en hjælpende hånd ved byggeriet, ved at føre byggetilsyn og sørge for at tidsplan og økonomisk budgetramme overholdes. Vil du læse mere om byggetilsyn, så klik her.

Hos BYGGERI & TEKNIK hjælper vi dig med at beskrive funktionskrav og finde frem til den rigtige dimensionering og indretning, samt finde den mest optimale pris for dig. Vi er din sparringspartner helt fra behovsanalysen frem til færdigt byggeri.

Vi er, som uafhængige rådgivere, også din samarbejdspartner under selve byggeriet. Når du skal bygge en ny svinestald, kan vi hjælpe dig med at få klare aftaler og bindende kontrakter med entreprenøren, som flere gange har vist sig, at være det bedste middel mod fordyrende misforståelser i alle former for byggerier.

Se vores referencer for svinestalde her.

Svinestald Staldbygning med svin

Tina S. Kristensen

Bygningsrådgiver specialgrise, Branddokumentation, Myndighedsbehandling

Mobil: 30 74 64 63
Emailtsk@byggeri-teknik.dk

KIM BRIXEN NIELSEN

Ingeniør, Bygningsrådgiver svin, Indretning svinestalde, Byggetilsyn, Byggestyring, Tvister

Mobil: 20 49 09 48
Email: kbx@byggeri-teknik.dk

    Kontakt os