Bygningspuljen 2021

Der er stadig tilskudskroner at få ved ansøgning om energitilskud på Bygningspuljen - til varmepumper samt energirenovering af boliger - tirsdag den 5/10-2021

Status på ansøgningen om energitilskud til varmepumper og energirenovering af boliger.

I dag onsdag den 6/10 er det fortsat muligt at ansøg Bygningspuljen om tilskud, til konvertering til varmepumpe, samt til energirenovering af boliger.

Ifølge Energistyrelsens informationer var der kl. 07.00 d. 6/10 fortsat ca. 50 mio. kr. i puljen.
Og har du stået i kø for at ansøge og har opgivet pga. kø, er det i dag muligt at komme direkte ind til Energistyrelsens ansøgningsportal.

Infoside til Bygningspuljen, her:

Hvis du ønsker at Byggeri & Teknik I/S skal  ansøge for dig, gør da følgende:

  1. Tingbogsoplysning:  (Udføres af alle ansøgere). Hent dokumentation for hvem der ejer boligen, ved at udprinte et opslag i Tingbogen for boligen, her:
  2. Fuldmagt: Hvis en anden end bygningsejeren skal ansøge, skal bygningsejeren give fuldmagt til den, der skal ansøge. Hvis det er os – Byggeri & Teknik I/S, der skal ansøge for dig, så skan og send til Gunnar Schmidt, når dokumentet er udfyldt og underskrevet.
  3. Ansøgererklæring: Udfyldes kun, når en anden end bygningens ejer ansøger om tilskud.
  4. Deminimis støtte erklæring: Hvis du er momsregistreret, skal du også udfylde en deminimis erklæring, underskrive og skanne samt indsende sammen med din ansøgning.

Energistyrelsens ansøgningsportal – login her:

Gunnar Schmidt

Energi og teknikrådgiver, Energirådgivning, Energieftersyn, Indengårdsteknik, Lagring og transport, ADR kurser

Mobil: 20 89 78 00
Emailgus@byggeri-teknik.dk