Her er der tænkt på kvalitet og arkitekturen hele vejen igennem 

Den lange grund skabte mulighederne for en unik funkisvilla. Den fuldmurede, aflange villa er opført i velkendte byggematerialer af bedste kvalitet, og der er lagt vægt på minimal vedligeholdelse, så familien kan bruge tiden på hinanden, venner og fritidsinteresser.

Indretningen er ligeledes funktionel med fuld fokus på at skabe de optimale rammer for et levende liv, ved målrettet brug af alt fra lysindfald og funktionalitet til husets samspil med udearealerne. Hjertet af villaen er dets køkken/alrum som er forlænget med overdækkede udearealer i begge ender. Til køkkensiden er det et overdækket udekøkken. Til spisestuesiden har den overdækkede terrasse flere funktioner. Den giver mulighed for ophold for vind og vejr og så hjælper overdækningen også mod solens varme i sommermånederne. Det betyder at familien har et behageligt indeklima året rundt og slipper for overophedning i huset.

villa-i-moderne-design

Arkitekturen skaber et perfekt samspil med omgivelserne, og den høje kvalitet understreges af de murede facader og det flotte modspil der er mellem boligens zinkbeklædning på udhænget og husets hjerte. En funkisvilla lidt ud over det sædvanlige.

Boligeksemplet er udlånt af ejer og er ikke en standard bolig. Hos os vælges din bolig ikke fra et katalog den skabes unikt til dig.