Visualisering

Visualisering er også et godt redskab til dig som bygherre

En visualisering kan være et godt redskab til at vise, hvordan staldbyggeriet kommer til at se ud. Samtidig er en visualisering af det færdige byggeri et godt støtteredskab til bygherren og myndighedsbehandlingen.

Hos BYGGGERI & TEKNIK I/S har vi specialiseret os i visualisering af dit byggeri, så du kan se, hvordan din idé vil komme til at se ud, inden projektet starter. Ønsker du en bygningsvisualisering, kommer vi ud til dig, hvorefter vi sammen vælger hvilke vinkler du gerne vil have set byggeriet fra. På denne måde sikrer vi, at visualiseringen bliver helt nøjagtigt, og du får et præcis billede af, hvordan byggeriet kommer til at påvirke din grund.

Visualisering

Hvordan ser det ud når bygningen er væk?

Er dine bygninger, eller dele af dem ved at være slidte eller på anden måde opfyldt deres behov, kan det på samme måde være interessant at se, hvordan udsigten vil ændre sig. For mange kan det åbne op for helt nye udsigter, som tidligere har været skjulte, men samtidig kan det betyde, at man skal gå på kompromis med bygningens harmoni. Flere får lavet visualiseringer af, hvordan det vil komme til at se ud, hvis man fjernede, erstattede eller moderniserede den eksisterende bygning før man tager den endelige beslutning. Vi hos BYGGGERI & TEKNIK I/S kan hjælpe med netop dette, så du med egne øjne kan se resultatet af de forskellige muligheder.

Visualisering kan blive et krav i forlængelse af myndighedsbehandlingen

I forbindelse med miljøgodkendelsen kan kommunen stille krav om en visualisering af projektet, inden du får den endelige godkendelse. Dette gøres for at sikre, at dit byggeri passer ind i omgivelserne. Der kan være flere udfordringer, som kan forsinke en godkendelse, men med en visualisering, kan kommunen hurtigt tage stilling til bygningens størrelse og valg af materialer og farver i forhold til den omkringliggende natur.

Poul Simonsen

Bygningskonstruktør, Beregninger, Konstruktioner, Myndighedsbehandling 
Mobil: 21 25 83 65

Lilian Alkærsig

Teknisk assistent, Tegner 
Mobil: 20 47 47 84

Stefan Bjørn Kristensen

Bygningskonstruktør
Mobil: 23 72 67 73

Charles Krigbaum

Bygningskonstruktør
Mobil: 21 99 95 35

Før og efter billeder

Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse