unikt-stuehus-der-byder-naturen-indenfor

Alt det gamle blev fjernet og erstattet af nyt

Dette fantastiske landsted ligger med det nye stuehus og den nye driftsbygning omgivet af marker, hvor kødkvæg går og græsser lige ved siden af den ny anlagte sø. De kan søge ly i driftsbygning som er opført med bærende konstruktioner af stålramme, sorte malet træfacader og sort ståltag.

Boligen er sammenbygget i en vinkel med garagen, der således danner rammerne omkring gårdspladsen mod sydøst sammen med driftsbygningen. Driftsbygningen ligger i fin afstand fra boligen, så de to bygninger markerer sig enkeltvis og samtidig giver en naturlig og fin sammenhæng på ejendommen.

Indretningen er funktionel med store og rummelige værelser, åben forbindelse mellem stue og køkken-alrum, hvor der i begge rum er loft til kip, samt direkte forbindelse mellem bryggers og garage.

Fra alle rum i boligen mod vest, er der direkte adgang til den store træterrasse, hvorfra man kan nyde udsigten over søen og markerne.

Akustik-listeloftet, genanvendelsen af mursten fra det tidligere stuehus, sorte flade tegltagsten og soklen i mørke mursten, er blot nogle af de detaljer og gennemtænkte løsninger, som gør huset unikt og helt rigtig i de givne omgivelser.

De store vinduesparti i stue og alrum mod vest indrammer udsigten og giver fornemmelse af, at naturen kommer helt ind i huset.

Boligeksemplet er udlånt af ejer og er ikke en standard bolig. Hos os vælges din bolig ikke fra et katalog den skabes unikt til dig.